HET liga PartnerHET liga Soutěž

Katalog

Informační centrum

TISKOVÁ ZPRÁVA: HET propůjčil pro nadcházející sezonu jméno fotbalové lize

Společnost HET spol. s r.o. vstupuje výraznou měrou do českého fotbalu. Dnešní podpis jednatele společnosti Mgr. Jiřího Sokola stvrdil smlouvu s Ligovou fotbalovou asociací o generálním partnerství s nejvyšší českou fotbalovou soutěží. Ta v nadcházejícím ročníku 2017/2018 ponese název HET liga.

Samotnému podpisu předcházelo několik jednání. Podle slov jednatele Jiřího Sokola se společnost rozhodla stát generálním partnerem především z marketingových důvodů. „Fotbal je světovým fenoménem a i česká nejvyšší fotbalová soutěž je předmětem každodenní pozornosti napříč naší společností. Toho chceme marketingově využít.“

„Firma HET patří ve svém oboru k lídrům trhu řadu let. Stejně dlouhou dobu podporuje i sport. Když jsme se dozvěděli, že existuje šance jednat se Stesem a s Ligovou fotbalovou asociací o tomto partnerství, rozhodli jsme se k jednání přistoupit. Vždyť nadcházející ročník nabídne velikou bitvu o přímý postup do Champions League a již tak sledovaná soutěž slibuje ještě větší dramatičnost,“ vysvětluje Jiří Sokol a dodává: „jsme přesvědčeni, že touto spoluprací můžeme zásadně zvýšit známost značky a ještě více podpořit vztah zákazníků k našim výrobkům. Moc si přejeme, aby nový ročník HET ligy byl výjimečný.“

Obě smluvní strany se rozhodly nezveřejňovat sumu ani jiné detaily smlouvy. Z pohledu HETu jde o dosud nejvyšší vydanou částku do propagace značky v celé historii společnosti.

Citace předsedy Ligové fotbalové asociace Dušana Svobody:

„Jsem nesmírně rád, že se podařilo v nelehké době sehnat k české nejvyšší soutěži generálního partnera s takovým časovým předstihem, ještě před začátkem nové sezóny. Kvitujeme fakt, že se s českou fotbalovou ligou spojuje tradiční česká společnost. Chtěl bych poděkovat společnosti HET za její rozhodnutí podpořit ligový fotbal a zároveň se těším na spolupráci, u které věřím, že neskončí jen nadcházející sezónou.“

_____________________________________________________________________________________________

21.6.2017

HET spol. s r.o.