HET liga PartnerHET liga Soutěž

Katalog

Informační centrum

TISKOVÁ ZPRÁVA: Firma HET podpořila Nadační fond Kapka naděje

Smlouvu o poskytnutí peněžního daru na výdaje spojené s léčbou dětských pacientů podepsali představitelé společnosti HET a Nadačního fondu Kapka naděje.

Jednatel společnosti Mgr. Jiří Sokol k tomuto kroku uvedl: „HET, jako sociálně zodpovědná společnost, chce svou pomoc cílit přesně, tedy potřebným osobám, a proto si vybral ke spolupráci Kapku naděje. Pro tento nadační fond hovořily zkušenosti, prestiž, množství již uskutečněných darů a celorepubliková působnost. Čili máme v nich jakousi záruku, že se finance dostanou přesně tam, kde jsou zapotřebí,“ dodal Sokol.

Nově uzavřenou spolupráci okomentovala i zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová: „Ráda bych tímto poděkovala společnosti HET, že se rozhodla spolu s námi pomoci nemocným dětem a velice si toho vážím. Získané finanční prostředky využijeme na pomoc se zakoupením potřebného přístrojového vybavení v severočeském regionu.“

Další z peněžních darů od HETu směřuje do Nemocnice v Mostě, která je jedním ze zařízení společnosti Krajská zdravotní. Za danou částku nakoupí zdravotníci pulsní oxymetry pro potřeby jednotky intenzivní péče interního a chirurgického oddělení, stejně jako pro anesteziologicko-resuscitační oddělení.